til top
Bestill katalog
Bestill katalog

Hytte Lindevik

Lindevik er en kompakt hytte som gir rom for hele familien. Den er beskjeden i størrelse, men imponerer med sin funksjonelle planløsning. Dette er en tidløs klassiker av en hytte som vil legge grunnlaget for mange herlige stunder med familie og venner.

  • BRA 87,3
  • P-rom
  • 2

Klassisk vinkelhytte

Lindevik er en vinkelhytte med utbygget stueparti i front. Hytta byr på en romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Stuen i front er romslig og perfekt til å ha en koselig sofagruppe hvor familien kan samles. De doble dørene fra stuen fører ut til en overbygd terrasse.

Komfortable soverom for inntil fire personer

Hytta har to soverom - ett som kan bli foreldresoverom, og et annet med køyesenger for å imøtekomme behovene til inntil fire personer. Badet ligger i nærheten av soverommene og er tilgjengelig fra inngangspartiet.

Stor hems med flere muligheter

En trapp fra inngangspartiet fører opp til en romslig hems. Med riktig innredning i andre etasje kan du sikre at det er god plass til overnatting ved behov. Du kan for eksempel dele hemsområdet inn i to separate sovealkover og et ekstra oppholdsrom. Dette gir en flott løsning for gjester eller en privat sone for de som ønsker å trekke seg tilbake og ha litt egentid. * Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.
Ta kontakt med forhandlet