til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Om AJ Sandnes Bygg

Om AJ Sandnes Bygg

AJ Sandnes Bygg AS er en lokal entreprenør på Røros, som bygger hus og hytter i Røros og Fjellregionen. Vi har mange faste og fornøyde kunder som resultat av godt utførte arbeider gjennom mange år. Som totalentreprenør utfører vi tjenester til store eller små prosjekter.

AJ Sandnes Bygg AS ble opprinnelig etablert i 1985 under navnet Alv og Joar Sandnes DA. Firmaet har gradvis vokst og styrket sin posisjon, og i dag har vi totalt atten ansatte. Av disse er det tre som har mesterbrev, elleve som har svennebrev som tømrer, to som har svennebrev som murer, en som er lærling i murerfaget som er en av de med svennebrev som tømrer, en lærling i tømrerfaget og en ufaglært. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber kontinuerlig med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag. Vi bygger nye eneboliger, leiligheter, rekkehus og hytter, både i prosjekter, “ferdighus” eller skreddersøm på tomt for kunder. Vi tar også på oss mindre oppdrag med som tilbygg, påbygg, garasjer eller andre snekkertjenester eller murertjenester du trenger.

AJ Sandnes Bygg har godt samarbeid med flere lokale aktører som f.eks. rørleggere, elektrikere, malere og innen graving, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Vi er en allsidig og erfaren bedrift som står på for å gjøre en best mulig jobb for våre kunder. Firmaet bruker sin erfaring til din fordel slik at sluttresultatet skal bli akkurat slik du vil ha det.

AJ Sandnes Bygg er medlem av Mesterhuskjeden. Mesterhuskjeden har vært Norges ledende boligbygger de siste årene. Som medlem av Mesterhus får vi tilgang til ny teknologi og nye ideer, samtidig som medlemskapet gir et pålitelig kvalitetsstempel. Grunntanken for Mesterhuskjeden er at lokale byggmestere skal bygge kvalitetshus forankret i tradisjon, fagkunnskap og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen. For at du som kunde skal bli fornøyd sier vi i Mesterhus: «Det blir som avtalt».